55+ op excursie bij hoofdsponsor Elite

Sportclub Neede 55+

Onze 55+ groep op excursie bij onze hoofdsponsor Elite BV, het familie bedrijf Niemeijer. We werden ontvangen door Robert Niemeijer , een van de directeuren van deze onderneming. De koffie met een Vlearmoes koekje stond al klaar. Na kennis gemaakt te hebben, werden we op de hoogte gebracht over het ontstaan van hun bedrijf. Het door hun vader zorgvuldig opgebouwde bedrijf. Dat dit niet vanzelf ging spreekt voor zich, echt met vallen en opstaan is het geworden wat het nu is ; een hoogwaardige onderneming.

Dan met z’n allen de fabriek in, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar, eerst aan de hygiëne eisen voldoen. Maw de benodigde hygiënische jas aan, hoofd bescherming op en dan mogen we de fabriek in.

Wat een prachtig bedrijf , elke afdeling voorzien van de meest geavanceerde machines, aan echt alles is gedacht. Logistiek een topbedrijf ; net als de organisatie bij 55+.

Na een heerlijke lunch en een dank woord , hebben we de excursie afgesloten. Al met al was het een heerlijke morgen. De directeur was ook opgetogen dat zo’n prominente groep zijn bedrijf hadden bezocht.

Kom jij er ook bij ? Zeer gezellige trainingsgroep onder deskundige training . We zijn groeiende en we hebben nu 10 hoog waardige spelers die elke donderdagmiddag hun trainingen doen op het hoofdveld. Er is nog geen leden stop dus meld je aan !!!!

groetjes 55+