Balletje trappen? -app

Het idee

Kinderen die graag in de zomerperiode willen voetballen maar niet zoveel kinderen bij elkaar krijgen om een partijtje te spelen willen we helpen om toch snel een groep voetballers bij elkaar te krijgen. Daarom willen we eens proberen of de Balletje trappen?-app uitkomst biedt.

De bedoeling

Het is de bedoeling dat we in de zomerperiode elkaar oproepen om te komen voetballen. De eerste paar keer zorgt de Sport Federatie Berkelland voor de begeleiding. Als dit loopt is het de bedoeling dat iedereen het initiatief kan nemen om anderen op te roepen om te gaan voetballen. Vooral in de zomerperiode als er niet meer getraind wordt bij de clubs kan dit natuurlijk erg handig zijn. In 1e instantie hebben wij het trapveldje naast de Gymzaal Oranjelaan in Neede op het oog, maar dat kan natuurlijk ook op een ander trapveld. Weet jij een mooier veldje? Stel het ons maar voor. Na de zomerperiode gaat de app uit de lucht en kun je weer gewoon gaan trainen bij je eigen club natuurlijk.

Aanmelding

Ben je 6-12 jaar en wil je graag voetballen zorg dan dat je in deze app komt door een appje te sturen naar John Willemsen van de Sport Federatie Berkelland 06-23670900 of een mailtje naar John@sportfederatieberkelland.nl met jouw mobiele nummer of die van de ouders. Dit nummer voegen wij dan toe aan de Balletje trappen?-app en wie weet kan jij deze zomer wel heel vaak een balletje trappen?

Wat doet de Sport Federatie Berkelland(SFB)?

De SFB is een stichting die is opgericht voor en door de sportverenigingen in Berkelland en deze verenigingen actief ondersteunt. Daarnaast probeert het de inwoners van Berkelland zoveel mogelijk in beweging te krijgen en sporten en bewegen te promoten. Daarom verzorgen wij al op 13 basisscholen in Berkelland de gymlessen en werken we nauw samen met 5 voorgezet onderwijs scholen waar we bijvoorbeeld bijzondere clinics voor organiseren. In Neede organiseren we bijvoorbeeld de Needse Sportweek, de Sportclub Neede Techniekweek en de Schaatsclinic Neede, Noordijk en Rietmolen.

Volg ons!

Volg de Sport Federatie Berkelland op Facebook(Sport Berkelland) en Instagram en natuurlijk via onze website www.sportfederatieberkelland.nl