Bunkeren (1)

Bunkeren (1)

 

‘Dat eet een slappeling op woensdag’ is een verwijzing in een cryptogram of een vervelend persoon werd ook zo genoemd. Mien Oma had het Vrogger over een vleesbal en de kreet ‘You are a meatball’ werd gehoord in een Amerikaanse tv serie. Elke voetbalclub verkoopt deze gehaktballen maar er zijn verschillen. Doorgaans goed van smaak maar de prijs en presentatie maken het verschil.

Klein Dochteren Cijfer;6 Prijs 3.25 Euro. Een lekkere kruimelige bal op een bord met een vork. Helaas nogal prijzig.

Uitslag 0-4 en al snel werd het 0-1. Er werd gespeeld op een zompige weide en wat opviel is dat de keeper van de tegenstander hoog kon schieten, heel hoog. Er waren 28 toeschouwers waarvan 18 uit Neede.

 

sv Delden Cijfer 6 ½

Prijs 2.70 Euro. Op een bord met mes en vork deze stevige bal. Prijzig.

De Deldenaren hadden vergeleken met vorig seizoen hun team sterk verjongd. Conditioneel was het wel minder in de 2e helft. Titelkandidaat. Maakten in de laatste minuut gelijk door een verkeerd opgesteld muurtje van Sp. Neede. Er waren 128 toeschouwers waarvan 41 uit Neede.

 

GSV’63 Cijfer; 5

Prijs 2 Euro. Gunstige prijs. Niet al te groot formaat en (te) zacht. Plastic vork.

Door een verdwaalde bal in de bovenhoek maakte de tegenstander er uiteindelijk 2-2 van. Wederom kon een 2-1 voorsprong niet worden vastgehouden. Opvallend was dat een toegekende penalty door ons weer niet werd benut. Er waren 88 toeschouwers waarvan 32 uit Neede.

Jan Archie Bunker