Kukelekuuu 1

Ke(i)lder

Vorige week waren er al Rietmolenaren die de kantine bij ons aan het verkennen waren. Ze verheugden zich nu al op de derby van volgend seizoen tegen onze jongens. Een deel van de aanhang ( supportersvereniging; Joa Joa ) van Sp. Neede vindt dat prima en hebben de opvatting dat ons team nog te jong is om te promoveren en dat ze eerst nog maar een jaartje onder de bezielende leiding van Stijn moeten oefenen in de 5e klasse. En het is toch reuze gezellig om op de fiets de kerkdorpen/vlekken in de omgeving van Neede te verkennen. En de kratten Grolsch zijn niet aan te slepen tijdens de thuiswedstrijden. De beslissingswedstrijd tegen Kilder wordt met 3-0 verloren en blijven we dus nog 1 jaar in de kelder. De wat meer fanatiekere aanhang vindt dat we als club in de 4e klasse thuis horen met wedstrijden tegen FC Eibergen, Reunie enz. In de verlenging scoren we vlak voor tijd en is het daarna nog lang onrustig in de omgeving van de Kronenkamp. Het wordt tropisch warm op zondag 11 juni 2017 in Laren bij de Witkampers en om kwart voor vier weten we hoe de vlag erbij hangt. De status 4e klasse of gaat Neede-Noord ook in Rietmolen overuren maken. Nog wel een waarschuwing….de kantine in Laren is bereikbaar via een brede trap en er is er wel eens iemand van afgekukeld.

Tut zondag ik goa der hen.

Otjan de Haan.

boze hanekop