Kukelekuuu(5)

KUKELEKUUU (5)

                                                    

WK tegen kelder(s)klasse

 

Een kelder is ergens onder de grond weggestopt. Er heerst een vrijwel constante temperatuur en wordt vooral gebruikt voor de opslag van voedsel zoals groente en fruit maar ook HJ en Grolsch is aanwezig.

Kan ook als slaapruimte gebruikt worden en een muziekstudio misstaat niet. Ons vlaggenschip woont nu 2 jaar in deze ruimte en ze hebben het daar nu wel gezien. Afgelopen seizoen zijn er al een aantal spelers ontsnapt en die werden later gevonden in Gescher waar (echter) uit een ander vaatje werd getapt.

Laten we nu een trainer krijgen met de initialen WK en die ook stimuleert om uit de kelder te ontsnappen. Wel analyseerde hij dat sommige spelers zich teveel tegoed hadden gedaan aan de geneugten uit de kelder en teveel blik(groenten) hadden gebruikt.

 Vanaf 12 augustus 2018 heeft WK een programma bedacht met als credo; ‘Take it or leave it’ en zo wordt o.a. de vrijdagavond nu de C (?) avond waar na de training het weekend wordt ingeluid. Zaterdag wordt dan een herstel dag zodat zondag topfit voor de laatste keer alle kelderbanken worden bezocht.

Wens WK maar ook RV en BDW en andere leden van de staf het allerbeste toe.

Ga nu nog 1x naar de kelder en zal de spelers tips geven om uit de kelder te ontsnappen. Heb ervaring en mij is het gelukt.

Iedereen fijne vakantie en hou rekening met het C(?)

 

Otjan de Haan.