Kukkelekuuu(2)

De trap

 

‘Ooh ooh and she is buying a stairway to heaven….’ Het alom bekende nummer van Led Zeppelin en als ik daar naar luister….nog steeds kippenvel.

De uitslag is bekend en het werd niet zoals voorspeld 3-0 maar 3-1 omdat ‘oldie’ Rob Brendel er nog eentje inpompte.  Veel toeschouwers uit Neede en Neede Noord verzorgde weer een uitmuntend randgebeuren daar in Laren maar het was niet voldoende om via een 3e poging promotie af te dwingen naar de 4e klasse. Door Kilder blijven we in de kelder of …….zijn we niet slim genoeg.

We begonnen de competitie op het kunstgrasveld van Buurse met een duidelijke overwinning en we mochten zelfs een penalty missen. Gebleken is echter dat we met ons tikkie takkie wat minder uit de voeten kunnen op natuur grasvelden en bij EGVV en Lochuizen uit lieten we toch 6 punten liggen. Ploegen die zoals Kilder veel de lange bal hanteren.

Een trainingskamp op natuurgras bij een nakende uitwedstrijd op natuurgras zou uitkomst moeten bieden. Ben benieuwd. De deur in Laren aan het einde van de trap bleek dicht en we moesten ons hapje&drankje elders halen en dat ging overigens prima. Maar…de deur naar de 4e klasse bleef ook dicht.

Nog 1 seizoen met al die mooie derby’s in de regio en het voordeel is ongetwijfeld dat de penningmeester opnieuw een omzet stijging in de kantine zal noteren. Bredevoort….here we come!

Maar volgend seizoen een trapje hoger en dat we dat kunnen lieten we vanmiddag tegen FC Eibergen zien. Succes en ik zal genieten van Led Zeppelin aan het einde van dit seizoen als de deur aan het einde van de trap open blijkt.

 

Tut…..ik goa der hen.

 

Otjan de Haan.