Vrogger (18)

LOCHUIZEN???

Diepenheim is een stadje gelegen in de provincie Overijssel gelegen aan de Regge. Is een centrum voor beeldende kunst en staat bekend om de kastelen en in stijl aangelegde tuinen en parken.Er is ook een voetbalvereniging Diepenheim die volgend jaar 90 jaar bestaat. De trap naar de 4e klasse telt meer dan 20 treden. Daar in dat stedeke hebben we de 1e trede genomen want het resultaat was een dik verdiende overwinning. Het jubileum maken we voetballend hopelijk niet mee. Veel succes verder daar in Overijssel aan de overkant van de Schipbeek.

VROGGER gingen we in Diepenheim naar de speeltuin onderdeel van hotel Roelofsen en was legendarisch. Wie heeft die speeltuin niet bezocht en is op een kokosmatje van de hoge glijbaan gegleden. Of daar gegeten of een ijsje gehaald. Hemelvaartsdag was altijd het eindpunt in Diepenheim. De speeltuin is er niet meer en blijft een mooie herinnering. In Lochuizen was ooit ook een speeltuin maar dat is ook verleden tijd. Een mooie herinnering. Zo zullen er voor Lochuizen meer herinneringen komen.

Aanstaande zondag is in Neede de laatste derby en iedereen van harte welkom.

Welke tied hef de voorkeur…tsja, het is maar net hoe je het bekiekt.

Vulle wille.

Pontlippe.