Accommodatiecommissie

Voorzitter Accommodatiecommissie

De Accommodatiecommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud en behoud van het sportpark van Sportclub Neede. Veel van het onderhoud wordt samen met leden van Sportclub Neede uitgevoerd. De bereidwilligheid binnen Sportclub Neede is groot: Veel handen maken licht werk!

De Accommodatiecommissie bestaat uit een vrijdagmorgenploeg (onderhoud kunstgrasvelden, belijning natuurgrasvelden, technisch onderhoud gebouw) en een maandagmorgenploeg (facilitair onderhoud gebouw en onderhoud buitenterrein).

De voorzitter van de Accommodatiecommissie, Jan Broekmaat, maakt deel uit van het Algemeen Bestuur van Sportclub Neede. Voor praktische zaken kunt u contact opnemen met Karel Heijdemann of Arie Hartemink.

Naast deze heren bestaat de Accommodatiecommissie uit: Ronnie Voortman, Jos Lansink, Ronny Lantink, Olaf Bolster, Jeroen Oonk, Frank Driezes, Niek Driezes, Frank Holterman, Jeffrey Stortelder, Engbert Jan Bloemberg, Kevin Veldhuis, Pascal Vaanholt, Joost Koeslag, Tim Vos en  Mark Groenevelt.

De maandagmorgenploeg bestaat uit Flip Voordouw, Gerard Hofman, Gerard Lammersen, Hennie Klein Kiskamp, Wim Hasselo en Tonnie Lammersen.

Het onderhoud van het groen op ons sportpark wordt voor een deel uitbesteed aan de Hacron en aan een groep leerlingen van school MaxX. De belijning van de natuurgrasvelden ligt in handen van Erik Bemthuis en Wim Hasselo. De extra werkzaamheden aan de kunstgrasvelden worden door Arie Hartemink, Karel Heijdemann, Gerrit Nijland en Jan Schutte gedaan.

Het reinigen van de toiletruimtes wordt verzorgt door Visschedijk Schoonmaak BV. Leerlingen van Triviant bieden sinds de zomer van 2014 ondersteuning met het schoonmaken van de kleedkamer, kantine en het buitenterrein.

Mail via form www.sportclubneede.nl

Velden met een * zijn verplicht.