Jeugd Activiteitencommissie

7161 XK Neede
Tel:
06-41299751

De  Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) organiseert allerlei leuke en gezellige activiteiten voor de jeugdspelers van Sportclub Neede. Bij de activiteiten zijn ook broertjes, zusjes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom!

Het activiteitenprogramma van dit seizoen is terug te lezen in de agenda van Sportclub Neede.

De JAC (JeugdActiviteitenCommissie) zorgt voor allemaal leuke en gezellige activiteiten voor de jeugdspelers van SP Neede. Bij onze activiteiten zijn ook altijd broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom!

De JAC organiseert en begeleidt een programma met verschillende activiteiten in de winterstop. Maar ook daarnaast worden activiteiten door ons georganiseerd.

Het totale activiteitenprogramma 2017/2018 met daarin exacte data en tijden en eventuele bijdrage wordt te zijner tijd bekend gemaakt op de website en de social media kanalen.

Dan nog een oproepje aan alle ouders, wij kunnen met onze activiteiten altijd heel goed vrijwilligers gebruiken, dus lijkt het u leuk om een keer te helpen, laat het ons weten!

Leden: Pim Wegdam, Björn Spanjaard, Britney Kok, Indy Vrielink, Bas te Wieske en Niels de Vries

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij: Joyce de Vries

Mail via form www.sportclubneede.nl

Velden met een * zijn verplicht.