Kantinecommissie

Inkoop

Jelle Holkers

Het clubgebouw

Het clubgebouw is op trainingsavonden geopend van 18:45 uur tot 23.00 uur (di t/m vrij) en maandags van 18.00 tot 21.00 uur. In het weekend van 8.00 uur tot 18.30 uur. Verkrijgbaar zijn o.a.: koffie, limonades, alcoholhoudende drank, snoep, snacks en patat (alleen in het weekend). Aan personen beneden de 18 jaar worden geen alcoholhoudende drank verkocht. Tot 25 jaar kan om het identiteitsbewijs worden gevraagd. I.v.m. het jeugdbeleid wordt er op de zaterdagochtend van 08.00 tot 13.00 uur geen alcohol geschonken in het clubgebouw. Het clubgebouw fungeert als centrale plaats in de vereniging Sportclub Neede maar vanaf eind 2017 ook voor survivalvereniging D’RAN. Buiten deze twee grote verenigingen, biedt het clubgebouw ook een plek voor de kleinere verenigingen zoals jeu de boules (iedere maandagmiddag) en de kaartclub die iedere 8 weken op woensdagmiddag kaarten. Daarnaast wordt een deel van het clubgebouw wordt onder andere verhuurd aan de BSO Neede. Sporters kunnen verzamelen in het clubgebouw, op mededelingen borden en digitaal op monitoren staat de nodige informatie vermeld, worden er diverse activiteiten georganiseerd ten behoeve van de leden en er worden besprekingen, presentaties en vergaderingen gehouden.

Huis- en gedragsregels

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in het clubgebouw of elders op het terrein van de club.

Het is niet toegestaan om in het clubgebouw in glas gekochte drank, elders te nuttigen dan in het clubgebouw en het terras.

Er geldt een rookverbod in de gehele accommodatie. Er zijn dus geen speciale rookruimten. Roken kan uitsluitend buiten.

Op zaterdagochtend wordt er geen alcohol geschonken tot 13.00 uur.

Er mag geen glaswerk mee naar buiten.

Er wordt geen alcohol geschonken aan vrijwilligers in functie op personen die fungeren als chauffeur voor activiteiten van de club.

Het bestuur wil deelname aan het verkeer met meer dan het toegestane alcoholhoudende drank worden geweigerd.

Prijsacties die alcoholgebruik stimuleren (zoals happy hour, meters bier en rondjes van de zaak) zijn in het clubgebouw niet toegestaan.

Vanuit het oogpunt van na te streven alcoholmatiging wordt het gebruik van alcoholvrije drank gepromoot, onder andere door goedkoper aan te bieden dan alcoholhoudende drank.

Personen die agressie of andere abnormaal gedrag vertonen, worden door de dienstdoende leidinggevende of vrijwilliger uit het clubgebouw verwijderd.

Honden dienen aangelijnd te zijn.

Voor meer informatie betreffende het clubgebouw of heeft u interesse in het draaien van een bardienst neem dan contact op met: de Kantinecommissie. We zijn altijd dringend op zoek naar barvrijwilligers!

Even voorstellen

De mensen achter het clubgebouw zijn naast alle gewaardeerde barvrijwilligers, de mensen van de kantinecommissie. Zei regelen alles omtrent het clubgebouw, inkoop, roosters, schoonmaak en wat wel niet meer.

De kantinecommissie telt dit seizoen 5 personen. Dit seizoen nieuw binnen de kantinecommissie Mariska Trotsenburg en Caroline Bruntink, zei vervangen Chantal Voortman en een nog openstaande vacature binnen de commissie.

Contact met de kantinecommissie:

Denise Leferink (voorzitter/ verantwoordelijke groep 4)

0611030512 of d.leferink@sportclubneede.nl

Ineke ten Hoopen (verantwoordelijke groep 1)

Mariska Trotsenburg (verantwoordelijke groep 2)

Caroline Bruntink (verantwoordelijke groep 3)

Jelle Holkers (inkoop)

Mail via form www.sportclubneede.nl

Velden met een * zijn verplicht.