De kantine-commissie is er bijna klaar voor!

In de afgelopen weken heeft de kantine-commissie niet stil gezeten. Achter de schermen is er weer alles aan gedaan om het seizoen zo goed mogelijk te beginnen! Zo zijn er extra containers geplaatst om afval te gaan scheiden. Op het park zult u buiten, naast iedere normale container, ook een container vinden met een oranje deksel, deze containers zijn bestemd voor plastic afval. Ook binnen is gedacht aan de plastic containers, naast de bekende zwarte bakken staan er nu ook rode, voor het plastic afval!

Verzoek aan de gasten zal zijn:

1. Plastic flesjes, bekers, bakjes en zakjes te deponeren in de rode bakken die binnen staan en de containers met oranje deksel die buiten staan.

2. Kartonnen koffiebekers en overig afval te deponeren in de zwarte bakken die binnen staan en de normale containers die buiten staan.

Afval scheiden wordt beloond door de gemeente Berkelland, dus help ons mee het park zo schoon mogelijk te houden!

Een ander punt waar de commissie zich mee bezig heeft gehouden is het aanbod van versnaperingen achter de bar en in de keuken. Er is een selectie gemaakt van de meest verkochte producten en er zijn nieuwe producten toegevoegd. Begin dit seizoen zullen ook de nieuwe prijsborden worden opgehangen met het nieuwe assortiment.

Ook dit seizoen was het weer een puzzel om nieuwe en ‘bestaande’ vrijwilligers in te roosteren voor onze kantinediensten. Het was een ware speurtocht maar we zijn blij te vermelden dat er zich maar liefst 15 nieuwe vrijwilligers hebben gemeld en dat er mede hierdoor 6 “open” diensten op doordeweekse dagen zijn gevuld.

De uitdaging zit hem momenteel nog in de weekend diensten. De seniorenteams hebben zich inmiddels gemeld om o.a. de zondagmiddag te bezetten. Helaas is dit nog niet voldoende, de zaterdagen blijven een probleem en ook voor de zondagmorgen zijn er nog gaten in de diensten.

Via deze weg doen wij dan ook graag nog een oproep aan alle ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en wie al niet meer ? HELP ons AUB en meld u zich aan bij de kantinecommissie ! Zodat ook de jongste jeugd van Neede kan blijven genieten van een zakjes chips of patatje na de wedstrijd. En vergeet daarbij niet het kopje koffie voor u zelf, als u zelf wilt kijken naar uw kind of kleinkind.

Naast al deze veranderingen is de commissie ook druk bezig met de voorbereidingen voor de Derby Neede 1 – Lochuizen 1 op zondag 7 oktober en de survival run die dit jaar op 21 oktober plaatsvindt. Mocht u hier nog een steentje aan bij willen dragen dan kunt u contact opnemen met Mariska Trotsenburg.

Via deze weg wensen we iedereen alvast een sportief en gezellig seizoen toe.

Met vriendelijke groet,

De Kantine Commissie