Diverse Vacatures Coördinatoren Jeugd

Sportclub Neede is dringend op zoek naar meerdere coördinatoren voor de jeugdafdeling.

Momenteel hebben wij in onze jeugdcommissie een ernstige onderbezetting. We proberen met man en macht alles in goede banen te leiden maar het is eigenlijk zo niet te doen. Door de aanwezige commissieleden worden deze taken er nu bij gedaan, maar dit is natuurlijk geen goede werkbare situatie.

Wij zijn dan ook dringend op zoek naar 2 coördinatoren verantwoordelijk voor Jeugd onder 15 / Jeugd onder 13 en 2 coördinatoren verantwoordelijk voor Jeugd onder 19 / Jeugd onder 17.

Durf jij de uitdaging aan om deze belangrijke functie binnen de jeugdafdeling te vervullen of wil je hierover eerst meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met jeugdvoorzitter Dennis Groot Kormelink (mob. 06-13725318)