Financiële Algemene Ledenvergadering

Financiele Algemene Ledenvergadering Sportclub Neede

Afgelopen maandagavond, 19-11-2018 heeft de financiële Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden in ons clubgebouw.
Ook al werd de interland Duitsland – Nederland gespeeld, ruim 50 leden van Sportclub Neede waren aanwezig op deze avond alwaar verschillende agenda punten en hamer stukken werden besproken.
Naast de uitvoerige agenda voor deze avond, werd er vanzelfsprekend ook in stijl eer betoond aan onze overleden Leden van Verdienste, de heren Daan Valkenburg en Broer Floors.
Belangrijkste agenda punt, het financiële overzicht van vorig jaar, dit jaar en de prognose van het volgend jaar, ons jubileum jaar, werd uitvoerig toegelicht door onze penningmeester, mevrouw Sandra te Wieske.
Daarnaast waren we blij verheugd dat we ook nu weer leden konden feliciteren met hun jubileum.
De heren Jan Post, Jan Prins en Dinant Huurneman werden gehuldigd voor hun 50 jaar lidmaatschap. ( de heer Henk ten Brinke ontbrak deze avond ).
De heren Henny Floors en Gerrit Reinderink werden gehuldigd voor hun 60 jaar lidmaatschap, een mijlpaal mogen we wel zeggen. ( de heer Dirk ten Hoopen ontbrak deze avond ).
Naast een wel verdiend bloemetje, kregen zij van het bestuur een mooi horloge met inscriptie overhandigd.
Tot slot wilden we de heer Bennie Siemerink huldigen met zijn meer dan 40 jaar leiderschap bij de senioren elftallen van Sportclub Neede.
Niet als actief voetballer, maar altijd langs de zijlijn opereren als elftal leider, was voor ons reden om Bennie te eren met benoeming tot   Lid van Verdienste van Sportclub Neede. Hem werd een mooi speldje overhandigd voor deze titel.

Afscheid nemen is altijd vervelend, maar blij verheugd waren we dat Denise Leferink en Gerrit Leferink deel hebben uitgemaakt van ons hoofdbestuur.
Op deze avond hebben we van beide afscheid genomen in hun rol als bestuurslid kantine zaken respectievelijk – VTZ.
Ook zij werden natuurlijk bedankt voor hun bewezen diensten middels een bloemetje en een mooie waardebon.
De heer Richard Overmeen ( voorzitter VTZ ) werd gelijk daarna voor- en aangesteld aan de leden als bestuurslid en vervanger van de heer Gerrit Leferink.

Wij danken alle aanwezigen voor hun inbreng op deze avond.

Namens het bestuur van Sportclub Neede
Meer foto’s in de multimedia….