Gastouders gezocht voor ons internationale JO13 toernooi.

Beste leden, ouders en vrijwilligers van Sportclub Neede.

Zoals misschien al ergens vernomen, organiseert Sportclub Neede in het 1e weekend van september ; 01-09-2018 en 02-09-2018, het 1e Internationale Used Rides Europe JO-13 toernooi.

Wij zijn blij verheugd te melden dat het Needse bedrijf Used Rides Europe, met als eigenaar Peter Theunisz, zich voor minimaal twee jaar verbonden heeft aan dit internationale toernooi. Reeds bevestigd zijn de betaald voetbal organisaties HJK Helsinki uit Finland, Legia Warschau uit Polen, TSG Hoffenheim uit Duitsland, Odense BK uit Denemarken, Sparta Rotterdam, FC. Utrecht, VBV De Graafschap en de amateur clubs ; Prestige Football Academy uit Enschede en onze eigen Sportclub Neede JO-15.

De reden dat wij u persoonlijk aanschrijven is de volgende ; Wij zijn naast vele vrijwilligers die tijdens dit toernooi ingezet kunnen worden, op zoek naar in totaal 36 gast gezinnen. PFA heeft vernomen dat er 4 teams gebruik willen maken van deze optie van gastgezinnen en daarom ons verzoek aan jullie allen.

De vier teams zijn ;

– Legia Warschau (komen vrijdag aan en vertrekken zondag) / 2 nachten

– Hoffenheim (komen vrijdag aan en vertrekken zondag) / 2 nachten

– Sparta Rotterdam (komen zaterdag aan en vertrekken zondag) / 1 nacht

– FC Utrecht (komen zaterdag aan en vertrekken zondag) / 1 nacht

De overdracht van de spelers ( maximaal 2 per gastgezin ) naar het gastgezin zal in de avond plaatsvinden (dus vrijdagavond voor teams die vrijdag aankomen) of het einde van de middag (rond 17.00-18.00 uur voor teams die zaterdag aankomen en na speeldag 1 overgaan naar het gastgezin voor 1 nacht). Exacte tijden volgen korter op het toernooi.

Op zondagochtend nemen de spelers de spullen weer mee van het gastgezin, zodat zij na het toernooi gelijk kunnen vertrekken met het team.

Qua slapen wordt verwacht dat de spelers een matras, deken en kussen krijgen (en dus geen slaapzak hoeven mee te brengen). Ze mogen in aparte bedden maar ook in een tweepersoonsbed, als ook op een matras op de grond. Zolang het maar een dusdanige uitstraling heeft dat er een goede nachtrust in mogelijk is. Wanneer zij moeten slapen en weer aanwezig moeten zijn weten zij zelf en kun je bij de spelers navragen (de spelers worden namelijk duidelijk geïnstrueerd door de coach)

Het ontbijt wordt in ieder geval genuttigd bij het gastgezin. In principe geldt dit ook voor het diner, zodat gezellig samen een hapje kan worden gegeten in de “Hollandse keuken”. Samen BBQ-en mag natuurlijk ook!

Als er allergieën zijn, dan melden de teams dat altijd ruimschoots van tevoren. Als je hierover niets hoort, kun je ervanuit gaan dat er geen allergieën zijn.

Resume:

Wij zoeken dus in totaal 36 gastgezinnen in Neede en omstreken. Aanmelden voor gastgezin kan op het mail adres van onze secretaris ; m.geerts@sportclubneede.nl

Wij zouden het super vinden als we dit eerste internationale toernooi met ons allen kunnen dragen naar een overweldigend succes zodat we volgend jaar ( jubileum jaar ) een nog mooier en groter toernooi kunnen organiseren.

Wij willen natuurlijk eerst de direct betrokkenen ( ouders en kader van de JO-15 ) vragen voor het zijn van een gastgezin, maar bij deze we zetten dit ook graag uit naar alle overige leden en vrijwilligers van Sportclub Neede.

Als er vragen zijn, schroom niet en bel / mail met :

Kevin Vos                 06 – 3074 2897         k.vos@magazijnplein.nl

Marc Dieperink    06 – 1061 1507         m.dieperink@sportclubneede.nl

Namens sponsorcommissie en bestuur van Sportclub Neede.