Geslaagd Sportcafé 2018!

Sportcafé 24-04-2018 Sportclub Neede

Afgelopen dinsdagavond organiseerde de sponsor commissie van Sportclub Neede wederom hun jaarlijkse sponsor avond.

“één van de beste avonden ooit”, “wat een sprekers”, “wat een mooie geslaagde avond” ; waren de meest gehoorde opmerkingen van onze sponsoren.

Ruim 125 aanwezigen hebben genoten van wederom een spektakel stuk met hoog amusementswaarde.

De sponsor commissie opende de avond en gaf daarna een korte presentatie van alle plannen binnen de club.

Tevens gaf Roy de Vos van PFA ( Prestige Football Academy )  in de inleiding, een presentatie van het 1e internationale JO-13 toernooi, dat in het 1e weekend van september door Sportclub Neede georganiseerd zal gaan worden.

Hierover volgt zsm meer informatie, maar de 1e internationale teams hebben reeds toegezegd, o.a. HJK Helsinki, Legia Warschau, TSG Hoffenheim, Odense BK en Sparta Rotterdam.

Onder leiding van spreekstalmeester Eddy van der Ley werden onze gasten, Bram Moszkowicz en Peter Bosz aan onze sponsoren voorgesteld en konden we ons opmaken voor een avond vol openbaringen, openhartige gesprekken en wat al niet meer.

Aan het einde van de avond werd de quiz Petje op Petje af gespeeld en kon Luuk Breukers zich de trotse winnaar noemen van dit spel.

Via deze weg een woord van dank aan de gast sprekers, onze spreekstalmeester, onze sponsoren, onze huis fotograaf Jan Prins en  alle overige aanwezigen, die hebben bijgedragen aan deze mooie avond.

Tot slot een persoonlijk woord van dank aan de obers en ons kantine personeel, Ineke, Marloes, Mariska en Wilco, zonder jullie was dit niet gelukt.

Wij als sponsor commissie kunnen alleen maar zeggen, op naar volgend jaar, ons jubileum jaar, waarin ook wij echt willen uitpakken.

En ja, ook wij gaan de lat weer hoger leggen, dat is onze uitdaging.

Sponsorcommissie Sportclub Neede

meer foto’s in de multimedia……….