Geslaagde ludieke jaarvergadering Club van 50!

Geslaagde ludieke jaarvergadering Club van 50

Op vrijdag 16 maart vond de jaarvergadering plaats van de Club van 50. Het bestuur had ervoor gekozen om dit in de bus te doen op weg naar Doetinchem waar de wedstrijd Graafschap-Jong Ajax werd gespeeld. Om 18.30 vertrokken er 2 bussen met 85 personen vanaf Sportpark het Haantje. De vergadering begon in de 1e bus en in Lichtenvoorde stapte het bestuur over om ook in de 2e bus de ideeën te bespreken.

Er werden 3 ideeën besproken die de Club van 50 zou kunnen aanbieden aan Sportclub. Vervolgens werd er democratisch gestemd en idee 2 is als winnaar uit de bus gekomen. Dit idee zal de komende tijd verder worden uitgewerkt in samenspraak met het bestuur. Zoals aangegeven tijdens de vergadering zal de Club van 50 richting het 100 jarig jubileum van Sportclub Neede bekijken of ook idee 1 en 3 gerealiseerd kunnen worden.

De wedstrijd werd gespeeld op een sfeervolle Vijverberg waar Jong Ajax met de 3 punten weer in de bus stapte. Vak 35 werd bijna volledig bezet door de Club van 50 die de kou trotseerden! Al met al een zeer geslaagde en gezellige avond!