Grote team foto Sportclub Neede

Aan alle spelende leden van Sportclub Neede

Zondag 18 maart 2018 willen we alle voetballers van Sportclub Neede op de gevoelige plaat vast leggen.

Van de minipups tot de 55+, van JO7 tot ons 1e elftal, onze G-voetballers, meiden en dames, alle spelers zien we graag in hun tenue op ons hoofdveld om uiterlijk 12.55 uur.

Zodat de fotograaf van de Tubantia vanaf het dak een super mooie foto kan maken.

We hopen echt dat alle spelende leden hierbij aanwezig zijn en wees een beetje inventief met het omkleden enz. aangezien ons 1e elftal deze zondag thuis speelt tegen VV Lochuizen, dus niet alle kleedkamers beschikbaar zullen zijn.

De foto zal gebruikt worden voor promotie doeleinden en we hopen hier een mooie wandfoto van te maken voor in de kantine dan wel buiten bij de entree op een zgn. mesdoek.

Namens het bestuur alvast hartelijk dank voor jullie medewerking in deze.