Ledenadministratie

Indien u lid wilt worden van Sportclub Neede, een mutatie door wilt geven of  u af wilt melden kunt u zich wenden tot:

Moniek Breukers

info@verenigingsbureau2b.nl

(Let op: Het doorgeven van mutaties c.q. afmeldingen dient ten aller tijde schriftelijk of per email plaats te vinden.)

Er zijn twee manieren om u aan te melden:

Indien u ouder bent dan 18 jaar dient u de aanmelding te voorzien van een kopie van uw identiteitsbewijs en in te leveren bij Marco Olijslager.  Spelende leden vanaf de D-pupillen dienen tevens (voor de spelerspas) een actuele (echte) pasfoto in te leveren. (Op de computer gefabriceerde fotootjes worden niet geaccepteerd.)

Contributie Sp. Neede 2016/2017

Senioren** € 243,00
Seniorenvoetbal 35+/45+** € 168,40
Junioren** € 178,60
Pupillen* ** € 144,40
60+ / Walking Football € 120,00
Niet-Spelend €   60,00
Zaalvoetbal € 198,40
Zaal- en veldvoetbal € 373,60
Donateur*** €   34,00
Donateur 65+*** €   24,00

* Nieuwe pupillen (tot en met 12 jaar) mogen 2x gratis meetrainen. Daarna dient hij/zij ingeschreven te worden.
** In de contributie voor spelende leden is tevens €.20,00 voor het kledingfonds begrepen. Alle spelende leden hoeven dus zelf geen tenue (shirt, broek, kousen) aan te schaffen.
*** Als donateur heeft u gratis entree tot de wedstrijden van ons 1e elftal, maar ontvangt u geen Sportclub Journaal en heeft u geen medezeggenschap op onze ledenvergaderingen. Stelt u zich als lid tevens beschikbaar als vrijwilliger, dan krijgt u aan het eind van elk seizoen € 20,00 van uw betaalde contributie gerestitueerd. Ouders van jeugdleden die zich het gehele seizoen als (officiele) leider beschikbaar stellen krijgen aan het eind van het seizoen de volledige contributie gerestitueerd!!

Inschrijf formulier

Velden met een * zijn verplicht.

Uitsluitend verplicht voor personen vanaf 18 jaar, wanneer bij ID-soort iets anders is geselcteerd dan N.V.T. ( Jeugd )

Voor leden die niet voor een automatische incasso machtigen zal per kwartaal €2,50 aan administratiekosten in rekening gebracht worden

- Ik als lid wens toe te treden tot de V.V. Sp. Neede
- De onderstaande vragen naar waarheid zijn ingevuld

Als lid van Sportclub Neede geef je tevens toestemming om je pasfoto en persoonsgegevens te gebruiken voor het vervaardigen van de KNVB-spelers door Sdu Identification en gedurende de geldigheid van de spelerspas te bewaren.

Ik machtig hiermede de Voetbalvereniging Sportclub Neede tot wederopzegging het contributiebedrag per kwartaal van mijn rekening af te schrijven.
Voor nieuwe leden boven de 18 jaar is een kopie van een identiteitsbewijs vereist.
Voor spelende leden vanaf de D-pupillen dient voor de spelerspas tevens een actuele pasfoto ingeleverd te worden. Deze dienen zo spoedig mogelijk ingeleverd te worden bij Marco Olijslager.

Om spam te verkomen moet u de bovenstaande vraag beantwoorden.
Hint denk aan de hoofdletters.