Internationale Used Rides Europe JO13 toernooi groot succes

Internationale Used Rides Europe JO-13 toernooi van Sportclub Neede één GROOT succes.

Het 1e internationale JO-13 toernooi van Sportclub Neede, met als hoofdsponsor Used Rides Europe, kan als zeer geslaagd genoemd worden.

Een opmaat naar 2019, ons jubileum jaar, waarin we deze opzet zeer zeker willen herhalen. Met de toezegging van de hoofdsponsor gaan we dit binnen Sportclub Neede vroegtijdig oppakken en uitzetten.

Afgelopen weekend was ons sportpark omgetoverd tot een voetbal arena van jeugdspelers onder de 13.

Bijna 200 spelertjes uit Nederland, Duitsland, Denemarken, Finland, Polen en Engeland lieten ons zien wat er op deze leeftijd al mogelijk is met de bal.

Daarbij wil ik natuurlijk de prestatie van onze eigen JO-15 en hun coaches niet onbetuigd laten, ook zij hebben mooie wedstrijden gespeeld en waren elke wedstrijd een waardige tegenstander van de BVO teams.

We hebben hier als club iets neergezet en daar ben ik erg trots op. Waar een club als Sportclub Neede goed in is, organiseren van evenementen met zoveel passie, inzet en liefde voor de club.

Ruim 750 betalende toeschouwers zijn er geweest en veel genodigden, waaronder een aantal scouts van onze eredivisie clubs.

Zonder ook maar iemand over te slaan, willen wij als Sportclub Neede de organisatie PFA en alle vrijwilligers in welke vorm dan ook heel hartelijk danken voor hun medewerking aan dit toernooi.

Via deze weg wil ik wel de accommodatie ploeg, met als consul Vincent van Rooyen bedanken. Iedereen was vol lof hoe het veld en de accommodatie er bij lag, een wereld prestatie van jou en je mannen.

Daarnaast kunnen we natuurlijk niet om onze kantine medewerkers heen, ook jullie super bedankt voor het uitschenken van de drankjes, het bereiden van de hapjes, het draaien van kassa diensten en het schoonmaken van de kantine.

Ook hierbij moet ik een persoon benoemen, Mariska Trotsenburg. Super bedankt voor jou aanwezigheid, meedenken, inzet en het gewoon doen,  top.

Dan de sponsoren die ook nu hun bijdrage hebben geleverd, zonder hun financiële of materiele input is het organiseren van zo’n groot toernooi nooit mogelijk.

Het programma boekje, de flyers, de posters, alles ontworpen door Sander Hogemans, Sander ook jij super bedankt voor jou grafische bijdrage. Ik denk dat je aan een ieder hebt laten zien wat je in huis hebt. Top werk met complimenten van zowel ons, PFA, ouders, supporters en de clubs.

Tot slot, de grootste uitdaging voor ons, de gastouders zoeken.

23 gezinnen hebben in totaal 54 kinderen van 3 teams opgevangen, een of twee nachten en naar ik vernomen heb, waren alle kids super enthousiast over de opvang.

Een ieder vulde de ochtend en avond op zijn eigen wijze in en kunnen we ook hier concluderen dat dit super geslaagd en goed georganiseerd was.

Vanzelfsprekend gaan we op zeer korte termijn evalueren en zullen we, zoals gemeld, een stappenplan maken om ook in 2019 een dergelijk toernooi te organiseren, we hebben er zin in.

Nogmaals aan een ieder, hartelijk dank voor jullie input in welke vorm en op welke wijze dan ook.

Kevin Vos en Marc Dieperink