Kantinedienst, maar dan anders….

Sportclub Neede viert haar 100-jarig jubileum in 2019. Om dit groots te kunnen vieren proberen we op allerlei manieren inkomsten te genereren voor een jubileumjaar vol fantastische activiteiten. Na het succes van vorig jaar mag Sportclub Neede in samenwerking met De Feestfabriek dit jaar wederom barpersoneel leveren voor zowel Manana Manana als De Zwarte Cross. In het weekend van 14 t/m 17 juni staat het kleine broertje van De Zwarte Cross als eerste op het programma. Kijk op de flyer voor de bardiensten die we mogen draaien. Wil je een dienst draaien met je vrienden? Of wil je in je eentje aansluiten bij andere sportclub Neede leden? Geef je dan nu op via kettering.jeroen@gmail.com of 06-46811277. Let op: minimumleeftijd is 18 jaar! Ohja: Als bedankje krijg je ook nog een vrijkaart voor een dag naar keuze voor Manana Manana!