Kruisjassen seizoen 2018/19

Kruisjassen.

De zomervakantie zit er weer op en bij Sp. Neede beginnen de liefhebbers weer te denken aan het kaarten voor het seizoen 2018-2019. Evenals voorgaande jaren organiseert de club in het clubgebouw van Sp. Neede het bekende kruisjassen. Het programma ziet er als volgt uit: aanvang donderdag 27 september, 25 oktober, 29 november, 31 januari, 28 februari, 28 maart en 25 april, telkens middags om 13.30 uur. Alleen op 20 december ‘s avonds om 19.00 uur.

De inleg bedraagt 3,00 euro. Er worden drie rondjes gekaart, iedere ronde wordt men door loting aan een maat gekoppeld. Tijdens de eerste ronde wordt een kopje koffie aangeboden. Op elke kaartavond zijn er mooie prijzen voor de kaarters met de meeste punten en er is uiteraard ook een troostprijs voor de minst gelukkige. De prijsuitreiking is aan het eind van de middag. Er wordt ook een seizoenklassement bijgehouden. Voor het klassement telt het beste resultaat uit 6 van de 7 gespeelde wedstrijden, uitgezonderd 25 april.

Na de laatste kaartmiddag, in april, worden de seizoenprijzen uitgereikt. Uiteraard, net als met het voetballen, gaan wij er van uit dat er sportief en fair wordt gestreden om de punten. En iedereen die van kruisjassen houdt, is donderdag ’s middag van harte welkom op sportpark ’t Haantje. Kom vrijblijvend binnen lopen!