Ledenpasjes Sp. Neede

Ledenpasjes Sportclub Neede seizoen 2018 e.v.

Beste leden, ere leden,  donateurs, sponsoren en vrijwilligers,

Het bestuur van Sportclub Neede is , in samenwerking met survival runners D’RAN, achter de schermen al geruime tijd bezig met een nieuw toegangssysteem.
Dit systeem, gebaseerd op electronische chips, wordt geïntegreerd in de ledenpasjes.
Dit betekent dat een ieder een pasje van Sportclub Neede zal ontvangen met verschillende toegangsgradaties.
Voor u als trouwe supporter betekent dit dat de huidige pasjes nog even geldig blijven voor o.a. bezoeken van thuis wedstrijden van ons 1e elftal, tot dat wij alle nieuwe ledenpasjes ontvangen en afgegeven hebben aan een ieder.
We gaan er van uit dat medio november het nieuwe systeem zal draaien.
Bovenstaande betekent dan automatisch dat tot die tijd de huidige sleutels toegang blijven verschaffen tot onze accommodatie.

Zodra het systeem geïnstalleerd is en de pasjes werken zullen we u allen hier gelijk van op de hoogte brengen.

Namens het bestuur,