Nieuwjaarsgala

Beste leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en ouders van leden en natuurlijk partners van.

Op 19 april 2019 bestaat Sportclub Neede exact 100 jaar. Om dit te vieren zullen gedurende het gehele kalenderjaar 2019 extra feestelijke activiteiten georganiseerd worden. De agenda voor dit jubileumjaar is zo goed als rond. Activiteiten voor jong en oud, voor actieve en passieve leden, voor de recreanten en wedstrijdspelers: aan een ieder is gedacht! De jubileumcommissie is erg trots te mogen melden dat we het jaar als Sportclub Neede in stijl aftrappen met een heus Nieuwjaarsgala in sporthal ‘t Spilbroek op dinsdag 1 januari 2019.

Muzikale omlijsting van dit gala ligt in handen van de top band Jackfire.  De zaal opent om 20:00 uur en we sluiten het gala rond middernacht af. Vanaf maandag 19 november 2018 start de voorverkoop van dit unieke evenement en kaarten á €10 kunnen bij Tabakorie Rona en Albert Heijn Neede aangeschaft worden. Let op: aan de kassa worden geen kaarten meer verkocht, vol is vol.