Paaseieractie 2018

De Paasdagen staan weer voor de deur, dit betekend dat Sp. Neede weer hun eieractie heeft opgepakt. Ook dit jaar weer huis aan huis in Neede langs gaan om voorverpakte doosjes eieren te verkopen.

Dit zal plaatsvinden op zaterdag 24 maart 2018 vanaf 09.00 uur.

Jeugdleden van Sportclub Neede worden in verkoop groepen verdeeld om zodoende alle wijken van Neede langs te gaan.

Doosjes van 10 eieren kosten € 3,00 en de opbrengst zal ten goede komen aan materialen voor jeugd- en seniorenleden van Sportclub Neede.

Alle jeugdleden krijgen dit weekend (of eerder) een intekenlijst via hun leider(ster). Ook te vinden onderaan dit bericht.

Hierop kunnen ze familie, vrienden, buren, enz.. alvast eieren laten bestellen!

Deze intekenlijsten dienen dan uiterlijk 22-03-2018 ingeleverd te worden bij, Marc Dieperink, Dennis Groot Kormelink of Walter Markink, of in de bestuurskamer in de bak paaseieren actie! De bestelde eieren kunnen dan op zaterdag 24-03-2018 afgehaald worden in het clubgebouw.

Iedereen succes met de verkoop.