Portretrecht Voetbalplaatsjesactie Sportclub Neede

Portretrecht Voetbalplaatjesactie Sportclub Neede

Neede, 21-09-2018

Aan het begin van elk seizoen worden de gebruikelijke teamfoto’s gemaakt.
Daarnaast worden er nu ook individuele foto’s van elke speler gemaakt. Reden ?
Sportclub Neede gaat in samenwerking met AH Neede een leuke voetbalplaatjes actie starten. Het is de bedoeling dat we hiervoor al onze spelers ( jeugd en senioren  ) op de foto zetten.
Wij hopen dat iedereen akkoord gaat omdat het echt een hele bijzondere actie wordt.
Echter, mocht u als ouder / verzorger toch bezwaar hebben dat uw zoon en / of dochter op de foto komt, dan willen we graag dat u dat aan ons kenbaar maakt voordat de team foto’s gemaakt worden.
De foto sessies staan gepland op zaterdag 22-09-2018 en zaterdag 29-09-2018.
Wij gaan ervoor zorgen dat we als voetbalvereniging met een denkwaardige jubileum actie kunnen beginnen.
We hopen als bestuur dat u uw medewerking hieraan verleent.
Beide zaterdagen liggen er documenten van “wel “bezwaar in de bestuurskamer. Deze kunt u invullen als u bezwaar maakt voor het maken van een foto van uw kind ( eren ).

Als u vragen dan wel opmerkingen heeft, mail dan aub naar; d.grootkormelink@sportclubneede.nl of naar m.dieperink@sportclubneede.nl

Dank u,

Namens het bestuur van Sportclub Neede