Sp. Neede 1 door in de Nacompetitie

Vanmiddag speelde Sp. Neede 1 de uit wedstrijd tegen S.V. Loo voor de eerste ronde in de nacompetitie. Het werd een spectaculair en enerverende wedstrijd, die pas in de tweede helft van de verlening in het voordeel van Neede werd beslist. Direct na de thee was het Loo die de score openende. Pas in de slot minuten was het Gijs Radstake die voor de 1-1 tekende, Loo stond toe met 10 man op het veld, een speler had de rode kaart gekregen na een grove overtreding op Bas te Wieske. In de eerste minuut van de verlenging was het meteen 2-1, even niet op letten in de defensie en het was raak. Opnieuw maakte Neede  vlak voor het wisselen van speelhelft de gelijkmaker maakte, Bram Hesselink 2-2. Na de korte pauze was het d’r op en d’r over voor Neede. Door doelpunten van Mitchel Reesink, op nieuw Bram Hesselink en Bart Heijdemann (pen) liep de score uit naar 2-5. Een grote ontlading bij spelers en staf van Sp .Neede. Door na de volgende ronde.

Volgende week zondag spelen we in de 2e ronde uit tegen SVBV uit Barchem. Aanvangstijd duel in Barchem is 14.00 uur! Houdt de site en onze FB in de gaten voor meer informatie omtrent dit duel.

Meer foto’s van deze wedstrijd SV Loo – Sp. Neede in de multimedia…