Sp. Neede 1 – SC Meddo 1

Sportclub Neede – SC Meddo

Mei 2018, de maand waarin ons vlaggenschip moet laten zien waar het staat.

De kampioenschap aspiraties liggen ver achter ons, nu is het aan het team om te laten zien dat we in ieder geval meestrijden om de nacompetitie plekken. Wij als bestuur hebben daarin het volste vertrouwen. Want met nog 5 wedstrijden te spelen hebben we dit nog volledig in eigen hand, ook al is de ziekenboeg wekelijks goed gevuld er is kwaliteit voldoende om een elftal in het veld te zetten dat er vol voor wil gaan.

Wij als bestuur vinden het wel erg jammer dat een club als Klein Dochteren het niet kon redden om een volwaardig 1e elftal op de been te brengen de laatste wedstrijden. De periodes staan daardoor helemaal op zijn kop en het rekenen kan beginnen volgens mij. Vanaf deze plek wensen we Klein Dochteren veel succes met hun plannen voor de lange termijn.

Twee weken geleden zijn we aanwezig geweest bij het jubileum feest van FC. Eibergen. Vanaf deze kant nog de felicitaties aan hen met het bereiken van deze mijlpaal. Een mooie club met een duidelijke visie, maar ik ben blij dat ik voorzitter mag zijn van onze mooie club. Vanzelfsprekend zijn wij continue bezig met onze lange termijn visie, en natuurlijk met de organisatie van ons jubileum jaar, lees festiviteiten, en dat staat garant voor spektakel, voor jong en oud.

Voor nu wil ik U allen er graag op attenderen dat ook Sportclub Neede weer mee doet aan HART voor de Achterhoek ( voorheen het Rabo stimuleringsfonds ). Een ieder die lid is van de Rabobank mag stemmen op onze mooie club. Komende week zullen wij hier volop aandacht aan schenken via de diverse social media kanalen. Dank u alvast voor uw stem en steun.

Tevens kunnen wij u melden dat de definitieve bouw tekeningen van de overkapping en uitbouw van het secretariaat gereed zijn, met dank aan Peter Davids. Volgende stap zal zijn, alle techneuten binnen sportclub uitnodigen voor werkbesprekingen onder auspiciën van o.a. Bram Timmermans en Gerrit Saaltink. Een en ander moet het 1e weekend van januari 2019 opgeleverd worden.

Komende zondag, 13 Mei 2018, staat de thuis wedstrijd tegen SC Meddo op de KNVB agenda.

Meddo, met als thuis basis sportpark ’t Meuken, speelt dit seizoen met 5 senioren heren teams en 1 dames team. Daarnaast hebben ze 4 junioren teams en 6 pupillen teams.

Op het moment van schrijven is de uitslag van de wedstrijd tegen Haaksbergen nog niet bekend en staan we op de 3e plek in 5B. Onze tegenstander van vandaag, SC Meddo, staat op de 2e plek, met 41 punten uit 19 wedstrijden.

Voor ons vlaggenschip een erg belangrijke wedstrijd, blijven we strijden om de zeer belangrijke 2e plek in deze klasse, welke de garantie geeft op na competitie, of moeten we hopen op een na competitie plek via de periode en mogelijk 3e plek in de competitie.

We zien u graag a.s. zondag op ons sportpark ’t Haantje om ons vlaggenschip aan te moedigen.

Sponsor van de week is: Café Vally’s uit Neede

Bal sponsor is: Keurslager Boenders uit Eibergen

Pupil van de week is Thijs Simmelink

Tot zondag op ons Sportpark ’t Haantje