Ledenaanbiedingen

Als lid van Sportclub Neede kunt u gebruik maken van aanbiedingen van de sponsoren van Sportclub Neede. Hieronder treft u een overzicht aan van de aanbiedingen.

Autobedrijf Heideman
Draagt u Sportclub Neede een warm hart toe? Dan bent u bij Autobedrijf Heideman aan het juiste adres! Voor elke reparatie, schadeafhandeling, ruitvernieuwing etc. geeft Henk u een korting op de factuurprijs exclusief BTW, ter waarde van 5%*! Hiervan zal 2,5% op de rekening van Sportclub Neede worden gestort. Zo profiteert u van een leuke korting en steunt u tevens uw vereniging! Uiteraard is het ook mogelijk de gehele 5% aan de club te doneren.

*Deze korting geldt voor facturen vanaf €35,- exclusief BTW

Autoschade Markerink
Daar waar kwaliteit en service nog hoog in het vaandel staat.

Wij als autoschade hersteller dragen alle verenigingen in de gemeente Berkelland een warm hart toe en daarom bieden wij u en uw leden de kans uw vereniging extra financieel te ondersteunen.

Van iedere schade die een lid bij Autoschade Markerink in Neede laat herstellen (wel of niet verzekeringswerk) schenken wij 1% van het totale schadebedrag (excl. BTW) aan Sportclub Neede. Dit kan jaarlijks een leuk bedrag voor de vereniging opleveren.

U kunt aan de actie deelnemen door bij onze receptie te noemen dat u lid bent van Sportclub Neede.
Om als vereniging het beste uit uw leden te halen, belonen wij ieder jaar de vereniging die minstens 15 schades heeft aangeleverd met een extra bonus van €50,-.

Voordelen voor de leden van Sportclub Neede zijn:
• Gratis een vervangende auto zo lang het herstel duurt
• Een bon voor twee gratis wasbeurten
• 4 Jaar Focwa fabrieksgarantie op de herstelde schade