Sponsoractiviteiten

Jaarlijks organiseert de sponsorcommissie meerdere activiteiten voor de sponsoren van Sportclub Neede.

Het Sportcafé

Vanaf 2007 organiseert de sponsorcommissie jaarlijks in april een Sportcafé in het clubgebouw van Sportclub Neede. Alle sponsoren worden hiervoor uitgenodigd. Daarnaast worden minimaal twee gerenommeerde Nederlanders die affiniteit hebben met de voetbal- en de sportbranche uitgenodigd. Onder begeleiding van spreekstalmeester Eddy van der Ley wordt een avondvullend programma gepresenteerd. Een hapje en een drankje is uiteraard inbegrepen.

Culinaire avond voor de vrouwen van de sponsoren

Ieder jaar organiseert de sponsorcommissie een gezellige actieve culinaire avond in het clubgebouw van Sportclub Neede dan wel op een externe locatie. Deze avond is speciaal gericht op de vrouwelijke sponsoren of vrouwen van sponsoren.

Verschillende sponsoruitstapjes

De sponsorcommissie streeft er naar om naast bovengenoemde ook andere sponsoruitstapjes te organiseren. Zo probeert de sponsorcommissie ieder jaar bij een van de sponsoren van Sportclub Neede samen met alle sponsoren een kijkje te nemen in de keuken van het bedrijf.