Start Grote Club Actie

Start Grote Club Actie 2018

Beste sportclubleden/sponsoren/supporters,

Elk jaar in september wordt er in heel Nederland de Grote Club Actie georganiseerd voor verenigingen en sportclubs. De leden van Sportclub Neede zijn al enkele jaren actief met deze clubactie en na het succes van afgelopen jaar proberen wij dit jaar deze score te evenaren of zelfs mogelijk te verbeteren. De loten kosten € 3,00 per lot en van de opbrengst gaat maar liefst 80 % (ofwel € 2,40 per lot) naar de vereniging!

Doel van de verkoopactie voor dit jaar! Een deel van de opbrengst van afgelopen jaar is o.a. besteed aan het organiseren van de Voetbal-Doe-Dag juni jl., waar veel jeugdleden van de vereniging aan hebben deelgenomen. Dit jaar willen wij met de opbrengst van de Grote Club Actie weer extra jeugdactiviteiten organiseren i.v.m. het 100-jarig jubileum van SP Neede in april 2019. Daarnaast zal een deel van de opbrengst worden gebruikt voor aanschaf van nieuw oefenmateriaal en voor het volgen van cursussen voor trainers/leiders/spelbegeleiders en jeugdscheidsrechters.

Wat is de bedoeling? Dit jaar hebben wij gekozen voor de verkoopmethode van eenmalige machtiging, de online verkoopmethode en de verkoop van een Superlot. Deze week hebben alle jeugdleden een verkoopboekje van de leider/leidster ontvangen. Vanaf zaterdag 15 september 2018 starten de jeugdleden met de verkoop van loten met eenmalige machtiging aan familie/buren/ kennissen of verkoop langs de deur. De online verkoop is mogelijk vanaf deze website. Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en kost € 150,00. Dit lot willen wij o.a. onder de aandacht brengen bij bedrijven, buurtverenigingen of teams die gezamenlijk een lot willen kopen. Met de aankoop van Superloten maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest die de Grote Club Actie uitloot t.w.v. € 5.000,00

Prijzen voor lotenverkopers! De kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen, maar ook voor elke verkoper die meer dan 20 loten verkoopt is er al een gratis entreekaart voor Body Worlds, Optisport, Avontura en Bobbejaanland of een 2e artikel gratis op masita.com. Bovendien heeft Sportclub Neede ook dit jaar weer een prijzenpot voor het team en voor de speler/speelster die de meeste loten verkoopt en als extra surprise is er al een prijs bij verkoop van ≥ 5/10/ 15/20/25/30 loten. De surprise is afhankelijk van het aantal verkochte loten.

Wij hopen dan ook dat we dit jaar met de Grote Club Actie weer op een geweldig resultaat mogen rekenen. Namens Sportclub Neede alvast bedankt voor jullie bijdrage hierin.

Met vriendelijke sportgroet,

Clubcoördinator Grote Club Actie Sportclub Neede André Emaus (a.emaus@sportclubneede.nl)