Supportersvereniging Neede-Noord

Klik hier om lid te worden!

Sportclub Neede staat in de regio al jaren bekend om haar trouwe supporters. Niet zelden staan er bij uitwedstrijden van het eerste elftal meer Needenaren langs de lijn dan thuissupporters. Ergens begin jaren negentig werd door de toenmalige jeugdige supporters de naam Neede-Noord geadopteerd. Neede-Noord kende haar hoogtepunt in het seizoen 1997-1998. In dit seizoen ontstond een fanatieke supporterskern op de tribunes, die Neede 1 met een hoop kabaal ondersteunde tijdens uit- en thuiswedstrijden. Mede dankzij deze steun werd het eerste elftal dat jaar kampioen van de vierde klasse C.

Doelstellingen

Het moge duidelijk zijn dat Neede-Noord niet een ‘normale’ supportersvereniging is zoals men die bij andere verenigingen vaak ziet. Het accent ligt dan ook vooral mede in de activiteiten rondom het veld. De doelstellingen zijn als volgt.

• Het ondersteunen van Sportclub Neede 1 en de vereniging in zijn algemeenheid.
  • Het positief in het nieuws brengen van Sportclub Neede en haar supportersschare.
  • Het op een ludieke manier aftroeven van onze rivalen.
  • Het vergroten van het saamhorigheidsgevoel bij de supporters van Sportclub Neede.

Klik hier om lid te worden!

Leden krijgen korting (of exclusief toegang) op activiteiten die georganiseerd worden door Neede-Noord en op Sportclub Neede merchandise (en hebben de mogelijkheid om Neede-Noord artikelen aan te schaffen). Om Neede-Noord laagdrempelig te houden is voor een bescheiden contributie gekozen: € 10,- per jaar.

Men dient voor minimaal één seizoen lid te worden. Betaling geschiedt via overboeking of via een machtiging. Ook niet-leden van Sportclub Neede kunnen zich overigens als lid van Neede-Noord aanmelden. Hieraan kunnen echter geen rechten met betrekking tot Sportclub Neede worden ontleend. In de praktijk betekent dat, dat zij gewoon entree betalen bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal en tevens dat zij niet op ledenvergaderingen van de club kunnen komen.

Algemene informatie : Bas de Wit 06-51256895
Penningmeester/ledenadministratie : Niek te Wieske 06-28887377