Team- en Pasfoto’s van alle teams en commissies

TEAM- en PASFOTO’S van alle teams en commissies.

Sportclub Neede wil wederom alle teams op de gevoelige plaat zetten.
We zullen daarbij een strak schema moeten hanteren, aangezien we een fotograaf hebben ingehuurd die de komende twee weekenden op het sportpark aanwezig zal zijn.
Het exacte schema zal vanavond aan alle leiders en trainers gemaild worden door de wedstrijd secretarissen.
Let wel, we hebben getracht overal rekening mee te houden en met jullie medewerking zal het zeker gaan lukken.

We zullen een vaste plek creëren waar zowel de team foto’s als de pasfoto’s gemaakt zullen worden voor een snelle doorgang van alle teams en natuurlijk eenheid in foto’s.
Foto’s zullen gebruikt worden voor teamfoto’s in ons clubgebouw, voor op de site, voor in het jubileum boek en natuurlijk voor in het fotoalbum dat in samenwerking met Albert Heijn  gemaakt wordt.
Attentie ; Leden en/of ouders moeten vroegtijdig aangeven of ze met het pasfoto recht akkoord gaan, indien niet akkoord moeten ze hiervoor tekenen en zal de pasfoto van hun kind niet meegenomen worden in het boek.

Belangrijk ;
Trainers en leiders, zorg er aub voor dat de teams in het volledige voetbal tenue klaar staan op het tijdstip zoals in het schema is aangegeven.
Onze fotograaf zal ervoor zorgen dat men snel door kan, als iedereen klaar staat.

Alvast super bedankt voor jullie medewerking in deze.

Met sportieve groet,
Jeugd en hoofdbestuur Sportclub Neede.