Tennistoernooi 2018

Geachte spelers/vrijwilligers

Zaterdag 21-04-2018 staat ons jaarlijkse tennistoernooi weer op het programma.
Dit kan natuurlijk mede mogelijk worden gemaakt door jullie als spelers en vrijwilligers en daarom hopen wij als commissie dat er veel mensen meedoen aan deze zeer leuke dag en er zitten leuke prijzen bij voor de winnaars.
Opgave kan via sportclubneedetennistoernooi@gmail.com je kunt je opgeven met 2 personen voor herendubbel of mixdubbel. Zet in het mailtje graag de naam van jezelf en de persoon met wie speelt en dan zorgen wij als commissie dat er een leuke verdeling wordt gemaakt.
De kosten voor deze dag zal €12,50 per persoon zijn, de kosten voor de drank en fris is voor eigen rekening maar er is genoeg eten aanwezig.
Vanaf 13.30uur kun je melden bij de kantine van de tennisvereniging en 14.00uur willen we graag beginnen met het tennistoernooi.
Graag opgeven voor 18april.

Wij zien jullie graag de 21ste april.
Mvg
Tennistoernooi commissie