Top Jeugd onder 13 Internationaal toernooi

Internationale jeugdtoernooi JO13!

Deelnemersveld 1e editie bekend!

Sportclub Neede organiseert, in samenwerking met Prestige Football Events, op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 de eerste editie van het SP Neede JO13 Internationaal Jeugdtoernooi. Met liefst 10 deelnemers, uit 6 verschillende Europese landen mag er met trots van een internationaal deelnemersveld worden gesproken. Naast de gastheer nemen uit Nederland ook nog Vitesse, Sparta Rotterdam, FC Utrecht en De Graafschap deel aan het toernooi.

Naast deze Nederlandse deelnemers is het de organisatie gelukt een absolute topper naar Neede te krijgen. Misschien wel een van de grootste en beste club van de wereld op dit moment; Manchester City! Naast deze wereldtopper komt ook de jeugdploeg van de nummer 3 uit de Bundesliga van afgelopen seizoen; TSG 1899 Hoffenheim. Dat ook HJK Helsinki (Finland), Legia Warschau (Polen) en Odense BK (Denemarken) deelnemen maakt dat het een schitterend internationaal deelnemersveld is geworden!

We kijken dan ook met heel veel plezier uit naar de 1e editie van dit Top Jeugd Onder 13 toernooi op Zaterdag 1 en Zondag 2 september 2018 op Sportpark ’t Haantje van Sportclub Neede! Zaterdag beginnen de wedstrijden op 10.00 uur en duren tot 17.00 uur! Op zondag de finaleronde begint om 10.30 uur en dan zal rond de klok van 14.00 uur de  winnaar bekent zijn van het eerste internationale jeugdtoernooi op sportpark ’t Haantje.

Bezoekerinformatie

Gelet op de te verwachten drukte en de beperkte parkeergelegenheid adviseren wij bezoekers zoveel als mogelijk per fiets te komen.